Vanatoare colectiva in sistem pausal la mistret

AJVPS BUZAU organizeaza  vanatoare colectiva in sistem pausal la specia mistret !


Cum ?
Doua zile, in sistem all-inclusive pentru grupuri de minim 5 si maxim 10 vanatori.

Cand ?
9-10 decembrie, 16-17 decembrie, 6-7 ianuarie si 20-21 ianuarie (datele suporta modificare doar in cazuri de forta majora (ex. : conditii meteo extreme).

Cine organizeaza ?
AJVPS Bz (Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Buzau) va organiza vanatoarea pe fondurile gestionate.

Ce vanam ?
Se poate impusca mistret mascul indiferent de varsta si trofeu, godaci si femele cu greutate de pana la 100kg. Nu se percepe nici un cost suplimentar pentru trofeu in schimb se penalizeaza cu 200 euro impuscarea femelelor mai mari de 100kg. Ne asteptam sa aducem pe tablou un nr de 15-20 mistreti la finalul celor 2 zile de vanatoare. Se pot impusca ca bonus sacali si vulpi in limita cotei alocate.

Cat costa?
Pretul pachetului de vanatoare este de 900 Euro, TVA inclus

Ce primesc ?  
Sunt incluse in pret: cazare in camera dubla in pensiune cotata cu 3 margarete, 3 mese traditional vanatoresti pe zi (vor fi servite produse de vanat sau provenite din gospodariile localnicilor), miel sau purcelus la protap, bauturile non alcoolice (apa, suc natural, cola, fanta, etc), vinul casei, transportul in terenul de vanatoare.

Vreau sa ma inscriu!
Inscrierile (detalii suplimentare) se fac la sediul asociatiei sau la telefon 0731357473 pana pe 1 noiembrie. Rezervarile se vor prelua in ordinea inscrierilor, pentru care se va achita un avans de 40% din costul total al vanatorii, platibil in 7 zile de la emiterea facturii.

Informatii diverse :
Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Buzău, a fost constituită ca asociaţie distinctă în anul 1968, fiind iniţial filială a Uniunii Generale a Vanătorilor din Romania, iar mai apoi a Asociatiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România, succesoarea de drept a U.G.V.R. In prezent aceasta gestioneaza un nr de 34 fonduri de vanatoare (aprox 340 000 ha) situate integral in aria administrativa a judetului Buzau cuprinzand intreaga paleta a formelor de relief si a speciilor de interes cinegetic.

Va lasam in continuare cu o serie de fotografii de la vanatorile din anii trecuti si de asemenea prezentarea locatiei de cazare.

https://www.facebook.com/AJVPS-BUZAU-1021062611313705/

https://www.facebook.com/umbralupului.ro/

Trimiteti informatia celor interesati